Wijnands en Sijbom verlengen contract bij Sc. Erica

19-12-2023

John Sijbom ook trainer van Sc. Erica 2 in het seizoen 24-25
John Sijbom heeft dit seizoen de tweede selectie onder zijn hoede genomen, na het plotselinge vertrek van de vorige trainer. Spelers en TC waren uitermate tevreden over het functioneren van John. De ervaren trainer zorgt voor duidelijkheid, discipline, plezier en ook de trainingsopkomst, mede door samenwerking met een aantal spelers van zaterdag 3, is prima te noemen. John Sijbom is in het verleden hoofdtrainer geweest bij SVV 04, vv Schoonebeek en Fc. Ter Apel 96 en als assistent-trainer bij vv Nieuwleusen.

We zijn ook erg blij dat wij een trainer van dit kaliber voor onze club kunnen behouden. Trainer Sijbom: “ik ben zelf een echte clubman en heb jaren met veel plezier in het eerste elftal gespeeld. Ik zie het als een uitdaging om ook met dit team nog stappen te gaan maken.”

John Sijbom blijft ook behouden als lid van de technische commissie senioren.

Jeroen Wijnands blijft keeperstrainer van de selectie
Ook de overeenkomst met Jeroen Wijnands wordt met 1 seizoen verlengd. Jeroen is nu al een paar seizoenen actief als onze keeperstrainer en neemt de keepers van 1 en 2 onder handen. Jeroen heeft zelf jaren in het eerste elftal gekeepte van Sc. Erica en in de jeugd nog bij Fc. Emmen. De TC is ook blij dat deze clubman nog een jaar wil doorgaan.

TC. Sc. Erica