Sponsorcommissie

Geachte (kandidaat) sponsor,

Om het uitoefenen van de voetbalsport voor al onze leden betaalbaar te houden en om een financieel gezonde vereniging te blijven, is sponsoring onmisbaar. Wij willen als vereniging continu blijven werken aan het verbeteren van het niveau van onze jeugd- en selectieteams en ook willen wij voldoende aandacht blijven besteden aan de uitstraling van onze vereniging en het op peil houden van onze accommodatie. Wij zijn erg trots op onze grote kern van vaste sponsoren. Maar natuurlijk willen we deze voor ons belangrijke groep graag verder uitbreiden.

S.C. Erica biedt u als sponsor meerdere mogelijkheden voor ondersteuning van de club. Bovendien kan de sponsoring uw imago versterken en promotie en/of naamsbekendheid naar de leden en de bezoekers van S.C. Erica opleveren. Daarnaast worden er door de sponsorcommissie activiteiten georganiseerd zoals onder meer een sponsoravond met bekende gasten en eens in de zoveel tijd een wedstrijd tussen S.C. Erica en een bekende betaalde voetbalclub.

De sponsorcommissie van S.C. Erica vertelt u in een persoonlijk gesprek graag wat de mogelijkheden zijn. Er is een breed scala aan pakketten, maar natuurlijk kunt u ook uw eigen wensen kenbaar maken. Heeft u interesse in het sponsoren van S.C. Erica, neem dan contact op via sponsorcommissie@scerica.nl. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

De sponsorcommissie van S.C. Erica bestaat uit:

Quinten Vos
Niels Wellen
Peter Haandrikman
Johan Braam
Rick Lange