Vrienden van SC Erica en SC Erica

2-03-2022

Keukeninrichting
Op 27 september 2020 heeft de Stichting Vrienden van SC Erica een cheque van 10.000 euro overhandigd aan de kantinecommissie voor een up-date van de keukeninrichting. Door de Corona-pandemie is er enige vertraging opgelopen, maar is nu dan eindelijk afgerond. Met de medewerking van HUBO Erica, Expert Klazienaveen, Schildersbedrijf Doek en CV Techniek Noord uit Emmen is een prachtig resutataat bereikt. Voor de sloopwerkzaamheden en de afwerking heeft de onderhoudsgroep haar steentje bijgedragen.

Muziekinstallatie
Vooruitlopend op de viering van het 100-jarig jubileum heeft de Stichting Vrienden van SC Erica alvast de muziekinstallatie in de kantine laten vernieuwen door PLDS Showtechniek uit Emmen. Hiervan kan nu bij alle festiviteiten c.q. activiteiten, die in de kantine plaatsvinden, gebruik worden gemaakt. Ook het geluid van het grote TV-scherm loopt nu via de nieuwe boxen.

Airco
Naar aanleiding van de vele klachten van gebruikers van de bestuurskamer ( te koud omdat de verwarming te laat is aangezet of te warm in de zomer door de zwarte muren en platte dak) is er door het bestuur besloten een airco te laten plaatsen. Een en ander is geschiedt door SC Erica-sponsor Niemeijer Installatietechniek uit Emmen. Voorbereidende werkzaamheden zoals stroomtoevoer en de in/uitlaat door het dak is verzorgd door vrijwilligers van onze club. Deze aanschaf is mede mogelijk gemaakt door een financiele bijdrage van de Stichting Vrienden van SC Erica.