Versterking Technische Commissie

19-03-2023

De Technische Commissie Senioren heeft versterking gekregen. De huidige commissie bestaat uit Leo Kuipers en Tino Hidding.

Per direct zullen John Sijbom en Cor Huls ook zitting nemen in de TC.

John Sijbom en Cor Huls zijn geen onbekenden voor onze club. Zo hebben ze beide jaren in het eerste elftal gespeeld en zijn ze als trainer begonnen bij Sc. Erica. Eerst bij de jeugd en later als trainer van het tweede elftal. Beide trainers zijn in het bezit van het trainersdiploma TC 2.

John Sijbom is daarnaast nog hoofdtrainer geweest bij Fc. Ter Apel 96, SVV 04, Schoonebeek en als assistent-trainer bij sv Nieuwleusen. 

Cor Huls is ook jaren hoofdtrainer geweest bij Erica ’86, Twedo, SVBC, EHS ’85 en vv Zandpol. Op dit moment is hij voor het laatste seizoen werkzaam als trainer bij Sweel 2.

Met deze beide mannen halen we dus een schat aan voetbalervaring binnen en wij zijn dan ook erg verheugd dat ze zich willen inzetten voor onze club. De komende weken zullen ze kennis gaan maken met de diverse trainers.

De taakverdeling binnen de TC senioren is dan ook als volgt.

  • Tino Hidding: voorzitter, aanspreekpunt bestuur en verantwoordelijk voor spelers eerste selectie en technische staf. Eindverantwoordelijke in TC.
  • Leo Kuipers: verantwoordelijk voor spelers eerste selectie en technische staf.
  • John Sijbom: verantwoordelijk voor spelers tweede selectie en technische staf. Tevens aanspreekpunt voor overige seniorenteams op zondag m.b.t. technische zaken. Neemt tevens zitting in de nieuw te vormen seniorencommissie.
  • Cor Huls: verantwoordelijk voor aansturen Hoofd Jeugdopleiding en aanspreekpartner overige seniorenteams op zaterdag m.b.t. technische zaken. Neemt ook zitting in de nieuw te vormen seniorencommissie.

Wij wensen John en Cor veel succes in hun nieuwe rol.

TC SC. Erica