Van de Voorzitter

Beste leden van SC Erica,

De maatregelen rondom Corona treffen ons allemaal. Naast dat u er allemaal in uw eigen situatie mee getroffen wordt, hebben wij als voetbalvereniging hier ook mee te kampen.

De lente lijkt zijn intrede te doen, maar de velden blijven leeg. Geen activiteiten op het sportpark en een gesloten kantine.

Dit betekent natuurlijk minder inkomsten. Gelukkig zijn er van verschillende kanten initiatieven gekomen.

Het 4e elftal heeft met Van Geel Orchideeën een geweldige actie op touw gezet. Rechtstreekse verkoop van Orchideeën vanaf de kweker en het wordt thuis bezorgd. De helft van de opbrengst is voor de kweker en de andere helft voor SC Erica. De actie loopt geweldig en kan voor de vereniging een leuke opbrengst worden.

Een aantal van de trainers heeft op eigen initiatief aangegeven af te zien van de vergoedingen die ze krijgen voor het geven van de training. Ook de medische ondersteuning (SMC) ziet af van verdere vergoeding, omdat er ook geen diensten geleverd worden.

Wat de komende weken en mogelijk maanden nog gaat brengen weet nog niemand.

Voor zaterdag 18 april was bijvoorbeeld een super Saterday gepland. Met ’s middags oa JO-19, gevolgd door BDE Vr 1 en een avondwedstrijd voor het 1e elftal. Dit alles tbv KWF.

Ook het doorgaan van het grote jeugdtoernooi op 13 juni is nog niet zeker. Hopelijk kan dit wel doorgang vinden en kunnen we in juni ook nog wedstrijden spelen, al dan niet in competitie verband.

Totdat we elkaar weer live treffen op het sportpark, blijf gezond en denk aan elkaar.

Jan Jeuring