Van de voorzitter

22-06-2024

Beste leden,

Het voetbalseizoen 2023-2024 is ten einde. Er volgen nog enkele toernooien voor verschillende jeugdteams met als belangrijkste toernooi op 6 & 7 juli het KWF jeugdtoernooiop ons eigen sportpark. Ruim 100 teams zullen strijden voor de prijzen, maar met het goede doel KWF als belangrijkste speerpunt.

Helaas heeft ons 1e-elftal het niet gered in de nacompetitie om zich te handhaven in de 2e klasse. 9e Worden in de ranglijst en toch niet veilig zijn, is het gevolg van de versterkte degradatie regeling van het afgelopen seizoen. Voor het komende seizoen hopen we weer mee te kunnen doen om de bovenste plaatsen in de 3e klasse. Hopelijk met leuke derby’s tegen SVV’04, Sleen en Sweel. We wachten de volledige indeling af.  We hebben gelukkig ook de nodige kampioenen mogen huldigen. Bij de senioren zowel Zaterdag 2, Zondag 3, als 35+. Ook bij de jeugd (met 4 verschillende fases) werden kampioenschappen behaald.  

Afgelopen zondag waren we gastheer voor de finale nacompetitie tussen Sellingen en Ruinen. Een groot compliment hebben we als club mogen ontvangen van beide verenigingen en van de toeschouwers. Grote dank is verschuldigd naar onze vrijwilligers die vooraf en op de dag zelf hebben bijgedragen aan dit evenement. Trots op wat wij als Sc Erica hierin hebben gepresteerd.

Het is gebruikelijk om na de laatste competitie wedstrijd mensen te bedanken die stoppen bij of rondom het 1e elftal.

Bram Gebbeken en Roy Lit stoppen als actief speler bij het 1eelftal, Dennis Fecken gaat verhuizen naar Coevorden en gaat bij Raptim spelen. De begeleiding van het 1e elftal, trainers en leiders, maakt plaats voor nieuwe begeleiding. De gastdames en ook de omroeper stoppen. Hopelijk vinden we hier ook opvolgers. Allen nogmaals dank voor jullie jarenlange inzet in de rol bij of rondom het 1e elftal.

We wensen iedereen alvast een fijne zomer (mocht die er nog komen) en zien elkaar graag terug in het nieuwe seizoen.

Namens het bestuur,

Jan Jeuring
voorzitter