Van de voorzitter

12-05-2022

Beste leden,

Wat waren het geweldige dagen rondom ons 100 jarig jubileum. De receptie voor genodigden, de goed bezochte reünie, de jeugd clinics door Fc Emmen, de grote feestavond en tot slot het mixtoernooi met aansluitende BBQ.

4 Dagen hebben we het jubileum groots kunnen vieren onder geweldige omstandigheden en zonder problemen.

Een woord van dank aan alle vrijwilligers die, op wat voor manier dan ook, geholpen hebben om dit feest tot een succes te maken.

Het waren 4 onvergetelijke dagen. (Zie ook foto’s hieronder)

Omdat we toch nog wel vragen hebben gehad over het aanschaffen van het jubileumshirt hebben we besloten om nog een ronde te doen om het jubileumshirt te bestellen. Bij een minimaal aantal van 25 kunnen we het shirt weer aanbieden voor €45,- We gaan er van uit dat dit gaat lukken, dus bestel voor 12 juni nog een uniek jubileumshirt op de website. www.scerica.nl

of de directe link naar het shirt: https://scerica.nl/product/exclusief-jubileumshirt-sc-erica-100-jaar/

Het jubileumboek over 100 jaar s.c. Erica kan ook via de website besteld worden en zal eind mei geleverd worden. (https://scerica.nl/product/jubileum-boek-s-c-erica/)

En tot slot is bij Coöp Schepers voetballikeur te koop speciaal voor dit 100- jarig jubileum. Een deel van de opbrengst hiervan komt ten goede aan de jeugd van s.c. Erica.

Namens het bestuur.

Jan Jeuring

Voorzitter

Foto’s door Erik Prinsen