Van de bestuurstafel

8-06-2021

Beste leden,

Wat een mooi moment afgelopen zaterdag. Er werd weer om “het eggie” gevoetbald door de jeugd. Dit in het kader van de regio cup. Wat hebben we er lang op gewacht. De komende 3 zaterdagen wordt er ook nog gespeeld, alvorens de vakantie begint. Ook de kantine is weer geopend op deze zaterdagen. Komende vrijdag is de kantine ook geopend. Waarschijnlijk is dan de laatste training voor de senioren.

Hopelijk kunnen we vanaf de voorbereiding op het nieuwe seizoen weer supporters langs de lijn begroeten en kunnen we afscheid nemen van de laatste Corona maatregelen.

Als bestuur zijn we naast de bestuurlijke zaken, druk geweest met het zoeken naar versterking. De zoektocht naar een secretaris en een wedstrijdsecretaris heeft afgelopen week resultaat gegeven. Gini Schotanus gaat verder als secretaris (ze was vertrouwenspersoon voor Sc Erica) en Henri de Munnik gaat als wedstrijdsecretaris senioren toe treden tot het bestuur. Tijdens de volgende ALV zullen we definitieve goedkeuring vragen om beide toe te voegen aan het bestuur.  Zowel Gini als Henri, heel veel succes. De vacature voor vertrouwenspersoon hopen we op korte termijn in te vullen.

Voor het jubileumjaar (SC Erica 100 jaar op 5 mei 2022) worden door verschillende commissies voorbereidingen getroffen voor een prachtig weekend. Op donderdag 5 mei t/m zondag 8 mei 2022 zullen we verschillende activiteiten organiseren in het kader van dit jubileum. Houdt de website in de gaten.

Hopelijk kunnen we elkaar het nieuwe seizoen weer ‘live’ begroeten op ons sportpark. Nog even volhouden in goede gezondheid.

Met sportieve groet,

Het bestuur.