Update van de materialen commissie

11-09-2020

De afgelopen periode is weer een lekker drukke geweest waarin veel is gebeurd en gedaan.

Allereerst is het contract met kleding en materialen leverancier Deventrade verlengd.

Dit is niet klakkeloos gedaan, er is eerst ook eens bij andere leveranciers geïnformeerd en gekeken.

Echter bleek al snel dat onze huidige overeenkomst bij Deventrade dat via Sport-Inn André Mulder loopt op bijna alle fronten beter en voordeliger is.

Dus is het contract met 5 jaar verlengd!

André en Gerrie Mulder bedankt voor de fijne samenwerking de afgelopen jaren en we gaan zo door!!

Daarna zijn we bij Deventrade  in samenspraak met bestuur en sponsoren aan de slag gegaan met het ontwerpen van een nieuw wedstrijdshirt.

Binnenkort zullen alle teams worden voorzien van de nieuwe shirts waar we als club trots op mogen zijn, het is een enorme vooruitgang wat betreft uitstraling en looks.

Aansluitend is gekozen voor een andere lijn qua trainingspakken, jassen en dergelijke, er is gekozen voor de Authentic line van Hummel waarmee het oude Valencia komt te vervallen.

Het 1e en 2e elftal zijn op wedstrijddagen dankzij de sponsoren al te zien in de Authentic pakken waar de reacties zeer positief over zijn.

Binnenkort (waarschijnlijk begin oktober) komt er op de club een korting actie van Sport-Inn André Mulder met pas moment waar alle leden aan mee kunnen doen en iedereen spullen als trainingskleding en pakken aan kan schaffen.

Jeróme Oostmeijer heeft door veranderingen in de privé situatie aangegeven minder tijd te hebben voor zijn functie, gelukkig is er in de persoon van Joop Ebelties snel een goede opvolger gevonden.

Hij heeft net als Luuk Prins destijds aangegeven op drukke momenten altijd bij te willen springen wat we enorm waarderen.

Jeróme enorm bedankt voor de hele fijne samenwerking de afgelopen jaren!!

Er komen nog een hoop nieuwe zaken zoals o.a. jassen voor de trainers, jassen voor de wisselspelers van de “oudere” jeugd, enz.

Kortom, we blijven bezig!!