UPDATE supportersbus (verre) uitwedstrijden 1e elftal

11-10-2023

 

Helaas is het ons als supportersvereniging niet gelukt om de minimum bezetting van 25 personen voor de supportersbus van 15 oktober te halen. Dit mede door het afmelden van een aantal vaste supporters, die net deze dag andere bezigheden hebben gepland, maar hebben aangegeven met de volgende supportersbus wel mee te willen gaan.

Jammer maar het is de realiteit, wij willen hierbij uiteraard wel alle aangemelde supporters bedanken voor hun vertrouwen in ons.

Dit houdt daarom in dat er GEEN supportersbus zal rijden naar de wedstrijd Bon Boys tegen SC Erica!

Het hoofdbestuur daarentegen heeft aangegeven dat er een combi bus (spelers/staf gezamenlijk met geïnteresseerde supporters) zal rijden op 15 oktober. De spelregels hiervoor zullen door het hoofdbestuur bekend gemaakt worden, de supportersvereniging is hierbij dus niet actief.

Voor de supporters geldt, houdt de socials van SC Erica in de gaten voor meer informatie. Tevens moeten geïnteresseerde supporters zich opnieuw (bij de organisatie van de combi bus) opgeven.

De evaluatie, zoals voorheen gemeld, komt te vervallen daar het hoofdbestuur ons heeft laten weten dat er voor de rest van het lopende seizoen geen initiatieven voor een supportersbus meer genomen mogen worden door de supportersvereniging. Mog elijk dat het hoofdbestuur gedurende het seizoen opnieuw zal kiezen voor een combi bus.

De supportersvereniging