Up date FC Emmen voetbalclinics

18-03-2020

Beste club,

We willen jullie even op de hoogte stellen van de situatie omtrent het coronavirus en de gevolgen hiervan voor de FC Emmen Voetbalclinics die in de meivakantie bij jullie plaatsvinden. We hebben de volgende opties:

–              De eerste optie is dat het gewoon doorgaat. De voetbalclinic blijft op de geplande datum bij jullie club staan en alle aanmeldingen blijven ook geldig.

–              De tweede optie is dat het niet doorgaat. Hierbij willen we de voetbalclinic verschuiven naar een vrije zaterdag/zondag waarin de jeugd geen voetbal heeft of naar de eerste volgende vakantie. Dit gaat uiteraard in overleg met jullie als club. Alle kinderen die zich hadden opgegeven kunnen deze voetbalclinic meedoen. Ze krijgen hun geld dus niet terug bij afgelasting maar kunnen meedoen aan de eerstvolgende clinic, die exact hetzelfde zal zijn.

–              Daarnaast nog een punt dat gaat om het zoeken van vervanging. Omdat we helaas het inschrijfgeld niet terug kunnen geven gaan we er alles aan doen dat we geen mensen krijgen die hun geld kwijt zijn. Als hij/zij niet kan op de nieuwe dag dan kunnen zij hun aanmelding ‘verkopen’ aan mensen die hierin geïnteresseerd zijn. Wij zullen op facebook een pagina aanmaken waar je terecht kunt om je deelname te verkopen of om je op te geven. Hier komen vraag en aanbod bij elkaar en zo kunnen mensen onderling een deelname van iemand overnemen. Zo krijgt iemand die niet meer kan alsnog zijn of haar geld terug en kunnen we ook nog een nieuwe deelnemer blij maken die bijvoorbeeld op de oude datum niet kon. We zullen de inschrijving via FC Emmen (mits het niet vol zit) pas openen als alle deelnemers die niet meer kunnen hun deelname verkocht hebben aan iemand anders.

Wij hopen dat dit voor opheldering zorgt bij jullie in deze rare periode en een deel van jullie vragen wegneemt.

Mochten er verder nog vragen zijn, dan horen wij dit graag!

Met vriendelijke groet,

Daphne Stevens en Levi Roessink

Stagair FC Emmen Voetbalclinics

FC Emmen

06-40460614

Daphne.stevens@fcemmen.nl

Volg @FCEmmen op Social Media!