Supportersbus (verre) wedstrijden

6-10-2023

Om ons 1e elftal te supporten, wil de supportersvereniging een supportersbus laten rijden naar de (verre) uitwedstrijden.

Hiervoor willen we allereerst onderzoeken of er bij de supporters van SC Erica behoefte is om mee te gaan met de supportersbus. Daarom willen wij een pilot organiseren voor zondag 15 oktober…..de wedstrijd Bon Boys tegen SC Erica.

De supportersbus is er voor iedereen, dus zowel leden van de supportersvereniging als ook supporters die geen lid van de supportersvereniging zijn.

De spelregels voor de bus zijn:
De bus vertrekt vanaf het parkeerterrein aan de Veenschapswijk.
De bezettingsgraad van de bus moet 25 personen of meer zijn.
De kosten per persoon zijn 10.00 euro. Kinderen tot 13 jaar, onder begeleiding van een volwassene, betalen slechts 5.00 euro.
In de bus zijn (drank) consumpties te koop (frisdrank en bier). Het is dan ook verboden om eigen meegebrachte (drank) consumpties in de bus te nuttigen (eigen meegenomen eten is geen probleem).
De bus vertrekt bij de tegenstander een half uur na het laatste fluitsignaal.

Om te weten hoeveel personen er mee zouden willen gaan is opgave verplicht. Opgave is mogelijk via email supportersvereniging@scerica.nl tot uiterlijk woensdagavond 11 oktober.

Van personen die op zaterdag en/of zondag afzeggen of niet komen opdagen bij de bus verwachten wij sportiviteit door gewoon de buskosten te betalen.

Na afloop van deze pilot zullen wij intern evalueren of het zinvol is om voor het verdere verloop van de competitie een supportersbus te laten rijden.

De Supportersvereniging