Scheidsrechter

27-01-2023

Bij S.C Erica zijn we heel blij met een kleine groep vrijwilligers die zich elke zaterdag en zondag inzetten om wedstrijden als scheidsrechter te begeleiden. Helaas is het huidige aantal is echter niet voldoende om alle wedstrijden op zaterdag en zondagmorgen in te vullen . In de praktijk blijken we telkens weer een uitdaging te hebben. De groep ‘vaste’ scheidsrechters is namelijk niet oneindig flexibel inzetbaar maar deze helden van de club doen zo veel!

Oproep: Wie komt onze groep scheidsrechters versterken?

De groep ‘vaste’ scheidsrechters laat zich graag versterken. We doen daarom een dringend verzoek aan ouders, opa’s, oma’s, tantes, ooms of betrokkenen bij de club om zich op te geven als scheidsrechter.

Je komt in een poule terecht en we zullen rekening houden met al je wensen als scheidsrechter.
Dat kan betekenen: 1 vast team of 1 keer in de 2 weken of wat je wensen hier ook voor mogen zijn.

Uitleg: Als team zelf de scheidsrechter regelen

Het wekelijks inplannen van de scheidsrechters is een intensief, dynamische en voor velen een onzichtbaar proces. Achter de schermen zijn we door de weeks hard bezig om scheidsrechters aan te stellen boven op het wedstrijdsecretariaat. Tot nu toe lukt het met veel kunst en vliegwerk nog steeds om de wedstijden op zaterdag te bemannen.
Echter het lijkt er nu op dat dit op korte termijn niet meer gaat lukken. De consequenties zijn dan dat we helaas bij bepaalde wedstijden geen scheidsrechters meer kunnen inzetten. Mocht dit het geval zijn dat zullen betreffende teams een verzoek krijgen om zelf een scheidsrechter te regelen. Dit bericht zal dan naar de begeleiding van het betreffende team verstuurd worden. Teams die wel regulier scheidsrechters leveren voor andere jeugdwedstrijden zullen dan voorrang krijgen bij het aanwijzen van een scheidsrechter voor hun eigen wedstrijd. We hopen dat hier niet zover zal komen.

Heb jij interesse of vragen, neem dan a.u.b. contact op met de het wedstrijd secretariaat via een belletje, whatsappje of een sms naar 0624454459