Oproep voor vrijwilligers

4-10-2021

Als lid, bezoeker of voetballer van onze club weet je vast dat SC Erica draait op vele vrijwilligers. Dankzij de inzet van deze vrijwilligers kunnen onze leden elke week trainen, voetballen en genieten op ons mooie sportpark met prachtige faciliteiten. Hier zijn we erg blij mee. Maar dit gaat niet vanzelf, we zijn voortdurend op zoek naar versterking voor verschillende commissies en daarom doen we een beroep op jou. Draag jij SC Erica ook een warm hart toe en vind jij het ook belangrijk dat we onze club gezond en draaiende houden, meld je dan vandaag nog aan om samen met ons de mouwen op te stropen.

Op dit moment zijn we concreet op zoek naar vrijwilligers die de kantinecommissie kunnen komen versterken. Ook kan onze scheidsrechtersgroep uitbreiding gebruiken, zowel voor de junioren- als voor de seniorenteams. Vele handen maken licht werk en het is ook gewoon gezellig om iets voor onze club te doen. Geen tijd? Dat geldt voor ons allemaal. Heb je interesse, informeer dan eens bij een voorzitter of
contactpersoon van een commissie. Ook kun je het contactformulier op onze website invullen, of een mail sturen naar bestuur@scerica.nl.
Kunnen we jou binnenkort ook als vrijwilliger op ons sportpark verwelkomen?

Het bestuur.