Nieuwe spelers voor 1/2e selectie 

Bjorn Helder en Dylan Bulle (28 en 27 jaar, beide woonachtig in Klazienaveen) komen de selectie versterken. Beide spelers spelen al jaren in het eerste elftal van Sc. Roswinkel en willen nu een stapje hogerop en hebben daarom voor Sc. Erica gekozen.

Ook Bram Kuipers (broer van Nick Kuipers, die op dit moment in het eerste elftal speelt) gaat de selectie versterken. Bram is natuurlijk geen onbekende voor onze club, omdat hij altijd bij Sc. Erica in de jeugd heeft gespeeld en op dit moment bij ZA2. Hopelijk kan hij zijn debuut maken in het eerste elftal en samen met zijn broertje Nick samen spelen.

Naast bovenstaande spelers zijn we ook trots op de vele JO19-1 en 2 spelers die de selectie komen versterken. Dit zijn maar liefst 9 spelers, die toch hebben aangeven, op zondag prestatievoetbal te willen spelen. Samen met de huidige groep spelers van het tweede elftal, hebben zij inmiddels een eerste bijeenkomst gehad, met de nieuwe trainer Chris Ruepert. In deze bijeenkomst zijn de verwachtingen en de werkwijze voor het nieuwe seizoen besproken. Ook hebben de spelers kunnen kennismaken met John Sijbom, aanspreekpunt vanuit de TC voor het tweede elftal. Ook hopen wij als TC, dat er vanuit deze groep, een aantal spelers de stap naar het eerste elftal kunnen maken.

De Technische Commissie wenst iedereen veel succes en bovenal veel plezier toe bij Sc. Erica 1 en 2!

Namens TC,

Tino Hidding