Nieuwe Hoofd Jeugdopleiding en TC-leden jeugd stoppen

10-05-2022

Hoofd Jeugdopleiding: Marco de Vries
In het seizoen 2022-2023 is Marco de Vries de nieuwe Hoofd Jeugdopleiding van Sc. Erica. Binnen de jeugdopleiding zal Marco gaan werken aan een opleidingsplan, de jeugdtrainers gaan coachen en begeleiden en is hij tevens mede verantwoordelijk voor de indeling van de jeugdteams. Het doel is om uiteindelijk te komen tot de zogeheten “rode draad” binnen de vereniging, zodat er binnen de verschillende jeugdteams op een uniforme manier getraind en gespeeld gaat worden. Ook zal hij in nauw contact staan met onze nieuwe hoofdtrainer Johan Oldekamp.

Marco de Vries is al jaren jeugdtrainer bij onze vereniging en heeft natuurlijk zelf ook jaren in het eerste elftal gespeeld. Wij zijn erg verheugd dat Marco deze rol op zich gaat nemen en wensen hem dan ook veel succes.

Richard Slip en Tino Hidding stoppen als TC-Jeugd leden
Richard Slip en Tino Hidding hebben de afgelopen jaren veel tijd en energie in de technische commissie gestoken en hebben nu besloten om aan het einde van het seizoen hiermee te stoppen. De afgelopen jaren is het gelukt om een goede trainersstraf bij de jeugd aan te stellen en veel oud-eerste elftalspelers bij de jeugdopleiding te betrekken. Ook de samenwerking met FC Emmen is verbeterd, hierdoor wordt en nu bij de jongste jeugd op een betere manier getraind, conform de leerlijnen van FC Emmen. Aan het einde van het seizoen stoppen Richard en Tino als TC-leden Jeugd. Richard gaat verder als jeugdtrainer bij de club en Tino blijft actief bij de technische commissie senioren en tevens bij de sponsorcommissie. De taken van Richard en Tino worden voor een groot gedeelte overgenomen door Marco de Vries en de JC-Leden. Wel zoeken wij nog steeds versterking voor de TC-Jeugd. Mocht je hierover in gesprek willen gaan, neem dan contact met de Jeugdcommissie van Sc. Erica.

TC Sc. Erica.