Johan Oldekamp nieuwe hoofdtrainer Sportclub Erica 2022/2023

9-12-2021

Het bestuur van Sportclub Erica heeft overeenstemming bereikt met Johan Oldekamp als opvolger van de huidige hoofdtrainer, Herman Scherpen.Johan Oldekamp heeft een overeenkomst getekend voor 1 seizoen, met een optie voor nog 1 seizoen. De 49-jarige inwoner van Erica is voor Sportclub Erica geen onbekende.Zo heeft hij zelf jaren in de hoofdmacht van Sc. Erica gespeeld en is hij tevens als trainer hier zijn carrière begonnen. Johan Oldekamp is trainer gebleven tot aan het tweede elftal en is vervolgens aan de slag gegaan als hoofdtrainer bij SVV 04 in Schoonebeek.
Johan is bij SVV 04 twee seizoenen werkzaam geweest en is toen trainer geworden bij EMMS in Slagharen. Hier is hij als trainergepromoveerd naar de tweede klasse. Bij EMMS is hij nu voor het vijfde seizoen actief als trainer van de eerste selectie. 
Het bestuur van Sc. Erica is verheugd dat Johan Oldekamp heeft gekozen voor Sc. Erica. Johan heeft de laatste jaren veel ervaring opgedaan in het trainersvaken het bestuur is dan ook van mening dat hij hierdoor de geschikte trainer is, om de jonge selectie van Sc. Erica, naar een hoger plan te brengen. 

Bestuur Sc. Erica