Jeugdtrainers 2020-2021: update

8-06-2020

Nadat de teamindelingen nu bekend zijn gemaakt, willen wij ook graag de technische staf presenteren voor onze jeugdafdeling.

Helaas gaan Roy v.d. Sleen en Johan Braam, huidige trainers van JO-15-1, stoppen aan het einde van het seizoen. Erg jammer, want zij hebben zich jaren ingezet voor onze jeugdafdeling. Roy en Johan, bedankt voor de plezierige samenwerking.

Waar we eerder dit seizoen een toezegging hebben gehad van Wim Möhlmann, om in het nieuwe seizoen de JO15-1 te gaan trainen, heeft hij ons eind mei toch medegedeeld om een andere club te gaan trainen. Gelukkig hebben we een snel een goede vervanger weten te vinden en wel in de persoon van Sebastian Kroezen. Wij wensen Sebastian een goede start toe bij JO15-1.

Overzicht jeugdtrainers:
JO19-1: Henri de Munnik
JO17-1: Marco de Vries
JO17-2: Niek Klok
JO15-1: Sebastian Kroezen
JO13-1: Richard Slip en Richard Berends
JO11-1: Jorik Beukers en Richard Berends
Keeperstrainer jeugd: Mark Scholte Lubberink

Voor de overige teams is de trainersstaf ook bijna rond. We zijn als TC dan ook erg blij dat we alle teams weer kunnen voorzien van enthousiaste trainers die onze spelers beter kunnen maken.

Vacature
Voor JO17-2 zijn we nog op zoek naar een assistent-trainer. Je helpt een ervaren TC-III trainer bij de trainingen. Ook perfect als stageplek. Meer weten over deze vacature, meld je dan bij Tino Hidding.

TC Sc. Erica