Hoogeveen TV – samenvatting SC Erica – Hoogeveen (23-10-2022)

SC Erica maakte het Hoogeveen in het verleden in de competitie en de nacompetitie vaak lastig. Inmiddels zijn de Ericanen afgezakt naar de derde klasse en speelt Hoogeveen in de 4e divisie. Toch werd het opnieuw geen eenvoudige middag voor Hoogeveen. Een stunt bleef echter uit, doordat Hoogeveen in de tweede helft een 1-0 achterstand uiteindelijk toch nog omboog in een 1-3 overwinning. Hoogeveen TV maakte een samenvatting van het duel.

Bijgevoegde foto mag vrij worden gebruikt. Foto: Martin van Dijk / VV Hoogeveen.

Hoogeveen TV – reactie Jim Veltmaat (23-10-2022)

Hoogeveen beleefde tegen derdeklasser SC Erica een lastige bekermiddag. Bij de rust leidden Ericanen met 1-0. In de tweede helft stelde Hoogeveen alsnog orde op zaken en won het met 1-3. Hoogeveen TV sprak na afloop met Jim Veltmaat.

Hoogeveen TV – reactie Pelle de Vries (SC Erica) (23-10-2022)

Hoogeveen beleefde een lastige middag bij SC Erica, maar won uiteindelijk wel met 1-3. Bij de rust leidde de thuisploeg met 1-0 dankzij een treffer van Pelle de Vries. Hoogeveen TV sprak na afloop met de aanvaller van SC Erica.