Goede prestaties jeugd Sc. Erica

22-12-2021

Bij Sc. Erica staan plezier en ontwikkeling voorop in onze jeugdopleiding. Toch zijn een aantal prestaties zeker het benoemen waard. 

Zowel Sc. Erica JO11-1 en JO19-1 zijn in de eerste helft van de competitie kampioen geworden.

Sc. Erica JO19-1, onder leiding van Niek Klok, Dustin Pruim en Richard Hemme, is in de eerste klasse kampioen geworden met 25 punten uit 10 gespeelde wedstrijden. Het team van trainer Niek Klok was niet meer in te halen. Een puike prestatie.

Sc. Erica JO11-1 is dit seizoen begonnen in de tweede klasse, maar dit team is halverwege ingedeeld in de 1e klasse (2e fase). Dit vanwege de goede resultaten. In deze klasse is het team van Jorik Beukers, Dave Kloppenburg en Janiek Jongsma, ongeslagen kampioen geworden. Dit in een klasse met onder meer HZVV, DZOH en Twedo. Ook een mooie prestatie dus.

Ook bij de overige jeugdteams is er prima gepresteerd. Zo is JO17-1 op de laatste speeldag net geen kampioen geworden. Bij winst op de tegenstander, Gieten JO17-1, was dit wel het geval geweest. Ook de JO8-1 en JO10-1 zijn tussentijds, vanwege goede prestaties, hoger ingedeeld. Deze teams hebben ook in de 1e klasse prima meegedraaid. 

Kortom, mooie ontwikkelingen.

De TC wil de spelers en begeleiding van JO19-1 en JO11-1 van harte feliciteren met het behaalde kampioenschap!

TC Sc. Erica