! Gezocht wedstrijdsecretaris m/v !

5-05-2020

Wedstrijden voetballen gaat niet zo maar. Om alles in goede banen te leiden wat de wedstrijden betreft heeft iedere sportclub een wedstrijdsecretaris nodig.

Bij Sportclub Erica hebben we m.i.v. het nieuwe seizoen 2020 / 2021 geen wedstrijdsecretaris meer om dat onze huidige wedstrijdsecretaris voor de jeugd aan het begin van dit seizoen heeft aangegeven dat hij er mee stopt. Na 10 jaar deze functie naar ieders tevredenheid te hebben vervuld is het nu tijd voor een nieuwe wedstrijdsecretaris. Ook bij de Senioren is deze functie vacant.

Zonder wedstrijdsecretaris kunnen we geen wedstrijden spelen.

Het is dus van groot belang voor Sportclub Erica dat er iemand komt die deze functie wil invullen!

Zonder wedstrijdsecretaris géén wedstrijden!!

We hopen dat alle spelers van onze senioren en alle ouders en verzorgers van onze jeugd zich bewust zijn van het feit dat dit een functie is waar een club niet zonder kan.

We willen dan ook aan iedereen vragen om serieus na te denken of jezelf misschien wat kan betekenen of dat er iemand in je familie / vrienden of kennissen kring is die hier voor open staat.

Mocht er iemand zijn die het wel wil gaan doen of heb je een idee over een persoon die dit zou kunnen / willen, laat het dan weten. Dan kunnen wij van Sportclub Erica met deze of gene in gesprek gaan om te kijken of er een nieuwe wedstrijdsecretaris benoemd kan worden.

Het is 5 voor 12 en we kunnen niet zonder!

Aanmeldingen of ideeën kunnen worden doorgegeven aan

Jan Abelen 06-54905544

Erwin Homans 06-50514079

Hoofdbestuur en Jeugdcommissie SC Erica