Cheque keukeninrichting kantine SC Erica

27-09-2020

ERICA – 27 september 2020

Het is een bewogen jaar. Iedereen krijgt op zijn of haar manier te maken met het Corona Virus, zo ook Sportclub Erica en de Stichting Vrienden van SC Erica. Jaarlijks organiseert de Stichting Vrienden van SC Erica een feestavond, echter kon die eerder dit jaar (11 april j.l.) niet doorgaan vanwege dit virus.

Normaliter is de opbrengst van de feestavond mede bedoeld om een gewenst doel binnen SC Erica te faciliteren. Meerdere commissies binnen SC Erica kunnen jaarlijks hun doel/wens inbrengen bij de Stichting Vrienden van SC Erica. Het afgelopen jaar heeft ook de kantinecommissie hun doel/wens kenbaar gemaakt, te weten: het vernieuwen van de keukeninrichting van de kantine. Deze is namelijk sterk verouderd en voldoet niet meer aan de huidige eisen. De Stichting Vrienden van SC Erica heeft getracht deze inbreng van de kantinecommissie te faciliteren.

Zondag 27 september is er daarom een cheque ter waarde van maar liefst € 10.000,– overhandigd aan SC Erica/de kantinecommissie. Met dit fraaie bedrag kan de kantinecommissie de keuken een goede make-over geven, zodat er weer een volwaardige en up-to-date keukeninrichting ontstaat waar SC Erica weer jaren mee vooruit kan!

Als laatste willen namens de Stichting Vrienden van SC Erica alle leden bedanken voor hun bijdrage het afgelopen jaar en hopen weer op uw steun het komende seizoen!