Beste leden, vrijwilligers en supporters van onze vereniging.

1-01-2022

Bij deze wens ik u, mede namens de andere bestuursleden, een gelukkig en gezond 2022. Een bijzonder jaar voor onze club, we bestaan op 5 mei 100 jaar. Een geweldige mijlpaal met hopelijk een mooi jubileumweekend.

Net als in het afgelopen jaar is het houden van een fysieke nieuwjaarsreceptie helaas niet mogelijk, waardoor we niet gezamenlijk kunnen toosten op een mooi jaar. Terugkijken naar het afgelopen jaar blijft vreemd. Een jaar waarin de competities in februari definitief tot stilstand kwamen en er slechts beperkt getraind mocht worden. De uitgestelde Algemene Ledenvergadering van 2020 hebben we in april digitaal gehouden. Dankzij een aantal acties als rondje voor de club, bloemen verkoop en de nodige overheidssteun hebben we als vereniging financieel gelukkig niet te veel hinder gehad van de crisis.

Op 5 mei 2021 hebben we feestelijk (digitaal) ons jubileumlogo gepresenteerd en in aanloop naar het huidige seizoen zijn de jubileumshirts gepresenteerd. Voor de liefhebbers die ook een jubileumshirt hebben besteld, kan ik melden dat ze inmiddels binnen zijn en spoedig opgehaald kunnen worden.  

In augustus mochten we gelukkig weer los en konden we iedereen ontvangen op ons sportpark en in de kantine.

Tijdens de eerste competitie thuiswedstrijd hebben we de hoofdsponsors in het zonnetje gezet en hebben we de tribune omgedoopt in de “Tonnie Veldkamp tribune”.

Helaas zorgde een nieuwe Corona golf ervoor dat het voetballen weer tot stilstand kwam. Op dit moment is het afwachten of en wanneer we weer verder gaan met de competities.

Op de valreep van 2021 hebben we in de persoon van Johan Oldekamp een opvolger gevonden voor Herman Scherpen die aan het eind van het seizoen stopt als hoofdtrainer.

Genoeg teruggekeken, we kijken vooruit naar de komende maanden. Het 100 jarig jubileum komt eraan. Achter de schermen is en wordt hard gewerkt om er een mooi feest van te maken. Een jubileumboek, receptie, reünie, feestavond, mix toernooi en een clinic voor de jeugdspelers zijn een aantal festiviteiten tijdens het jubileumweekend van 5 mei t/m 8 mei 2022. Er zal tijdens dit feestweekend geen competitie voetbal zijn voor onze teams, dus alle reden om er samen een groot feest van te maken.

Maak er met elkaar een mooi, sportief en gezond jaar van.

Met vriendelijke groet namens het bestuur van SC Erica,

Jan Jeuring

voorzitter

NB:

  • Donderdag 17 februari 2022 houden we de uitgestelde Algemene Ledenvergadering. Als mocht blijken dat dit niet fysiek georganiseerd kan worden, dan ontvangt u een uitnodiging voor een online ALV.