Beste leden,

8-09-2022

De zomerstop is voorbij en ook bij Sc Erica rolt de bal gelukkig weer. Ondanks de droogte hebben de mannen van de onderhoudsgroep er alles aan gedaan om de velden groen te houden door veelvuldig te sproeien.
De eerste (beker)wedstrijden zijn reeds gespeeld en de verwachtingen voor het 1e elftal zijn hoog. Het elftal is nagenoeg intact gebleven, heeft een impuls gekregen doordat er enkele talentvolle jongens uit de jeugd zijn doorgeschoven en mocht tevens enkele jongens van extern begroeten. Hopelijk kunnen onze jongens de verwachtingen waar maken en meedoen om de bovenste plaatsen in de 3e klasse D. Een klasse met veel derby’s tegen onder andere SVV’04, S.V. Twedo, Schoonebeek, Sleen, Sweel en Raptim.

Sc Erica – Twedo 25 september in teken KWF
Op 25 september a.s. wordt de eerste competitiewedstrijd gespeeld tegen S.V. Twedo. Gelijk een echt derby. De wedstrijd zal in het teken staan van KWF. Als S.C. Erica dragen we KWF een warm hart toe (het logo prijkt op de shirts) en daarom zal de recette van deze wedstrijd geheel ten goede komen aan KWF. Bij deze wedstrijd zullen ook alle sponsoren worden uitgenodigd en zal de supportersvereniging zorgen voor muziek na afloop van de wedstrijd. Kortom, kom allemaal kijken.


Vrijwilligers voor bardiensten
Gelukkig mogen we ons gelukkig prijzen met de vele vrijwilligers die onze club rijk is. Toch is er altijd vraag naar meer. Voor het uitvoeren van de kantinedienst op donderdagavond zoeken we nog een vrijwilliger. Tevens kunnen we altijd ondersteuning gebruiken in de weekenden. Ook al kun je niet altijd en/of slechts enkele uren, je bent welkom om te helpen. Bij interesse graag melden bij het kantinepersoneel.


Camerabewaking
Sinds vorige week beschikken we op ons sportpark over camerabewaking. De papier containers, de tribune en de overkapping zijn voorzien van camera’s om het opkomende vandalisme tegen te gaan. Op grond van politieonderzoek en camerabeelden is de brandstichter van de containerbrand in januari veroordeeld en zal de schade verhaald worden op deze persoon.


Zaterdag-zondag voetbal
Het onderzoek van de verschillende puzzelstukjes rondom het zaterdag/zondag voetbal wordt deze maand gestart. Het kan zijn dat we ook bij u komen voor uw mening of idee.


Wij wensen iedereen een sportief en hopelijk succesvol seizoen. Maak er wat moois van met elkaar, maar met respect voor tegenstanders, scheidsrechters en onze eigen mensen.
Namens het bestuur,
Jan Jeuring
voorzitter