03-10-2021: SC Erica – SVV’04

20-10-2021

Beste leden,

Wat was het ondanks het slechte weer een mooie middag afgelopen zondag 3 oktober. Sinds lange tijd eindelijk weer een competitie thuiswedstrijd met publiek.

Voor ons als bestuur en sponsorcommissie een mooie gelegenheid om de hoofsponsoren in het zonnetje te zetten. Coop Schepers, Startbox, Hartmann automatisering en KWF prijken sinds vorig seizoen al op alle shirts van de vereniging, maar de aandacht hiervoor was er door Corona nog niet geweest. Deze sponsoren hebben ook het jubileumshirt mogelijk gemaakt. Ons zwart met goud tenue is jubileum waardig en krijgt ook van andere verenigingen de waardering.

Als club hebben we deze sponsoren middels het overhandigen van een ingelijst jubileumshirt bedankt. 

We hebben als bestuur ook gemeend om Tonnie Veldkamp in het zonnetje te moeten zetten. Tonnie  zet zich al jaren in bij de vereniging als programma verkoper en in het verleden ook als scheidsrechter. Daarnaast is Tonnie ballensponsor voor alle jeugdteams. Een bijna standaard gebeuren, waar we Tonnie graag voor willen bedanken.

Vanaf heden zal de tribune daarom de naam van Tonnie Velkamp dragen als dank voor alles wat Tonnie voor de club doet.

De dag eindigde met droog weer en een zwaar bevochten 1-0 overwinning voor het eerste elftal. De muziek, mogelijk gemaakt door de supportersvereniging, zorgde voor een extra glans op deze mooie dag.

De jubileumshirts zijn voor een ieder aan te schaffen d.m.v. de link op de website. Maak hier gebruik van en maak er met elkaar een geweldig jubileumjaar van, op weg naar 5 mei 2022.