Reunie opgave formulier

S.C.Erica bestaat op 5 mei 2022 100 jaar. Dit gaan we met iedereen die S.C.Erica een warm hart toedraagt vieren. Vanaf donderdag 5 mei tot en met zondag 8 mei 2022 worden er allerlei festiviteiten die in het teken staan van 100 jaar S.C.Erica gehouden. Middels de diverse media zul je hierover de komende maanden nader worden geïnformeerd.

Een van de festiviteiten is een grote reünie op vrijdagavond 6 mei 2022. Met deze reünie verwachten wij een ieder die zich met S.C.Erica verbonden voelt een onvergetelijke avond te bezorgen. Jouw komst naar deze reünie zal voor heel veel medereünisten het hoogtepunt van de viering van 100 jaar S.C.Erica worden. Wij zijn ervan overtuigd dat op  deze avond veel herinneringen  worden opgehaald.

De reünie is dus bestemd voor een ieder die zich verbonden voelt met S.C.Erica en minimaal 18 jaar is. Naast (oud)leden hopen wij o.a. oud- en huidige trainers, leiders,grensrechters bestuursleden, masseurs,vrijwilligers,sponsoren  en supporters te verwelkomen. Ook jouw eventuele partner is van harte welkom. Wellicht is het leuk dat jullie alvast je oude teamleden van een of meerdere teams benaderen om hen aan te moedigen deze avond  niet voorbij te laten gaan. Het is echt een unieke kans om je oud sportmaatje(s) nog eens te ontmoeten . Een kans om je te vervelen zul je deze avond niet krijgen. Mooie verhalen worden nog mooier.

Om enig inzicht te krijgen in het te verwachten aantal reünisten verzoeken wij je, uiteraard zonder enige verplichting het aanmeldingsformulier in te vullen en  vervolgens op de knop verzenden te drukken. In de loop van dit jaar zullen wij je nader informeren over de gang van zaken

Aan je deelname aan deze reünie zijn geen kosten verbonden. Uiteraard komen de consumpties voor je eigen rekening

Wij verzoeken  je dit bericht met een ieder te delen

De reüniecommissie.

Vergeet dit veld niet in te vullen
Vergeet dit veld niet in te vullen
Vergeet dit veld niet in te vullen
Maak uw keuze
Maak uw keuze
Maak uw keuze
Maak uw keuze
Maak uw keuze