Reunie opgave formulier

S.C.Erica bestaat op 5 mei 2022 100 jaar. Dit gaan we met iedereen die S.C.Erica een warm hart toedraagt vieren. Vanaf donderdag 5 mei tot en met zondag 8 mei 2022 worden er allerlei festiviteiten die in het teken staan van 100 jaar S.C.Erica gehouden. Middels de diverse media zul je hierover de komende maanden nader worden geïnformeerd.

Een van de festiviteiten is een grote reünie op vrijdagavond 6 mei 2022 in de feesttent op het sportcomplex aan de Veenschapswijk. Met deze reünie verwachten wij een ieder die zich met S.C.Erica verbonden voelt een onvergetelijke avond te bezorgen. Jouw komst naar deze reünie zal voor heel veel medereünisten het hoogtepunt van de viering van 100 jaar S.C.Erica worden. Wij zijn ervan overtuigd dat op  deze avond veel herinneringen  worden opgehaald.

De reünie is dus bestemd voor een ieder die zich verbonden voelt met S.C.Erica en minimaal 18 jaar is. Naast (oud)leden hopen wij o.a. oud- en huidige trainers, leiders,grensrechters bestuursleden, masseurs,vrijwilligers,sponsoren  en supporters te verwelkomen. Ook jouw eventuele partner is van harte welkom. Wellicht is het leuk dat jullie alvast je oude teamleden van een of meerdere teams benaderen om hen aan te moedigen deze avond  niet voorbij te laten gaan. Het is echt een unieke kans om je oud sportmaatje(s) nog eens te ontmoeten . Een kans om je te vervelen zul je deze avond niet krijgen. Mooie verhalen worden nog mooier.

Om enig inzicht te krijgen in het te verwachten aantal reünisten verzoeken wij je, uiteraard zonder enige verplichting het aanmeldingsformulier in te vullen en  vervolgens op de knop verzenden te drukken. Klik op de rode balk om te zien wie zich al hebben aangemeld voor de reünie. In de loop van dit jaar zullen wij je nader informeren over de gang van zaken

Aan je deelname aan deze reünie zijn geen kosten verbonden. Uiteraard komen de consumpties voor je eigen rekening

Wij verzoeken  je dit bericht met een ieder te delen

De reüniecommissie.


Inschrijfformulier

Vergeet dit veld niet in te vullen
Vergeet dit veld niet in te vullen
Vergeet dit veld niet in te vullen
Maak uw keuze
Maak uw keuze
Maak uw keuze
Maak uw keuze
Maak uw keuze

Overzicht Reünisten


Jaar: 1945
Peter Middendorp
Jaar: 1947
Johan Hemel
Jaar: 1950
Ben rolink
Jaar: 1951
Wim Lubberman
Jaar: 1954
Wijcher Huls
Jaar: 1959
Piet van Boven
Jaar: 1962
Erik Prinsen
Jaar: 1963
Cees Lange
Jaar: 1964
roelof huls
Jaar: 1967
Jan Abelen
Jan Abelen
Jaar: 1973
Jan Jeuring
Jaar: 1974
Arjan Hartmann
Jaar: 1978
Raymond Rolink
Jaar: 1979
Jorik Beukers
Ron Beukers
Jeroen Wijnands
Jaar: 1985
Robert Torenbosch
Jaar: 1988
Roy Lit
Jaar: 1993
Niels Haandrikman