Word vrijwilliger bij SC Erica

vrijdag 12 september 2014
Elke vereniging draait op vrijwilligers, ook SC Erica. Zonder vrijwilligers zijn er geen trainingen en wedstrijden, is er geen mooie accommodatie en is de kantine niet geopend. Gelukkig zijn er al veel vrijwilligers die zich inzetten voor SC Erica, maar we zijn op zoek naar meer vrijwillige krachten. 
Trainers E- en F-jeugd: vrijwilligers trainen de E- en F-jeugd op woensdag in de vroege avond. 
 
Financiële commissie: we zoeken vrijwilligers die de financiële commissie kunnen ondersteunen met de financiële administratie.
 
Werkgroep Onderhoud: deze werkgroep onderhoudt het sportpark door groenonderhoud, verfwerk en allerlei andere klussen op het sportpark uit te voeren. Eén dagdeel per week zorgen zij ervoor dat het sportpark netjes en schoon is. Het vrijwilligerswerk gebeurt in een relaxte sfeer, gezamenlijk lekker een bakkie koffie drinken hoort er zeker bij. 
 
Kantinemedewerkers: de kantine-inkomsten zijn onmisbaar voor SC Erica. Daarom is het belangrijk dat de bezetting in de kantine optimaal is. Helaas staan de huidige kantinemedewerkers vaker achter de bar dan gepland, omdat de groep te klein is. We kunnen versterking gebruiken voor alle dagen en tijden, maar vooral de zaterdag- en zondagochtend. 
 
Geïnteresseerd? Neem dan contact op met één van de bestuursleden of stuur een berichtje naar bestuur@scerica.nl