Sc Erica wint van Noordscheschut

woensdag 5 september 2012
Dinsdagavond werd op het kunstgrasveld van Sc Erica de oefenwedstrijd Sc Erica- Noordschschut gevoetbald. Deze wedstrijd was georganiseerd voor de spelers die vanwege blessures in de voorbereiding weinig aan spelen toekwamen.
In tegenstelling tot de wedstrijd van afgelopen zondag begon Sc Erica scherp. Binnen 15 minuten stond de 2-0 op het scorebord. De 1-0 werd gescoord door Norman Loves die een voorzet van links binnen tikte. Binnen paar minuten stond het al 2-0. Rick Tubben schoot de bal in het doel, nadat de bal was slecht was weggewerkt  door de verdediging van Noordscheschut. Sc Erica speelde fris en had veel beweging in de ploeg. Dat was waar het tegen Steenwijk aan ontbrak.

De tweede helft werd slechts nog maar 1 keer gescoord. Vanaf de rechterkant werd de bal voorgegeven en werd door een verdediger van Noordscheschut met de hand weggewerkt, waarop de scheidsrechter voor een strafschop floot. Dit tot grote woede van Noordscheschut. De strafschop werd beheerst benut door Peter Oost. Verder creëerde Sc Erica nog een paar mogelijkheden om te scoren, maar verzuimde om de score hoger te laten uitvallen.

Zondag speelt Sc Erica haar eerste thuiswedstrijd tegen promovendus Annen. De wedstrijd zal om 14:00 beginnen.