Sc.Erica wint dik verdiend van ONB (update foto's)

zondag 16 september 2012
Sc.Erica heeft het duel met promovendus ONB in winst omgezet 1-4 , deze overwinning had echter veel hoger moeten uitvallen.
Sc.Erica nam gelijk vanaf de aftrap het initiatief, zo omspeelde Normen Loves simpel enkele tegenstanders en gaf een uitstekende pass op Kelvin Jager die oog in oog met de doelman niet faalde 0-1.
Na 10 minuten kwam ONB dat totaal niet in de wedstrijd kwam door een foutieve pass van Erica op het middenveld geheel onverwachts op gelijke hoogte 1-1. Hierna gaf Sc.Erica weer gas en werd het verschil gauw gemaakt, Kelvin Jager opende vanaf links over de hele naar de op rechts vrijstaande Roy Jagt die prima voorzette en Rick Tubben kopte diagonaal in 1-2. Enige tijd later gaf Martin de Roo een fantastische dieptepass op Kelvin Jager die de bal voorbij de uitstormende doelman speelde en Rick Tubben de bal het laatste zetje gaf 1-3. Rick Tubben was ook de maker van de 1-4, hij nam een vrije schop en plaatste de bal scherp in de doelmond, waar deze zonder door iemand te zijn aangeraakt in het doel verdween.

Na rust ging de weer in grote getale aanwezige supportersschare van Sc.Erica er eens goed voor zitten, want er hing een geweldige afstraffing voor ONB in de lucht. Gelijk na de aftrap probeerde Kelvin Jager de te ver voor zijn doel staande doelman te verschalken, echter zijn poging ging net over.

Sc.Erica kreeg voldoende kansen om aan het doelsaldo te werken, zo miste  Ron Beukers vlak voor het doel en schoot Normen Loves net naast en miste Roy Jagt oog in oog met de doelman van ONB.
Door het missen van de kansen en de nonchalance die zich meester maakte over de Erica spelers kreeg ONB zowaar ook nog een aantal kansen, deze werden echter door toedoen van doelman Roy Lubbe teniet gedaan. Deze overwinning was dik verdiend maar had zeker veel hoger moeten uitvallen, maar de punten tellen en zorgde voor een gezellige terugreis in de bijna volle supportersbus.
 
Het Legioen

klik hier voor de foto's