Sc.Erica stelt aanhang hevig teleur

zondag 2 september 2012
Sc.Erica ondergaat een enorme zeperd door in en tegen Steenwijk de 1e competitie wedstrijd met 1-0 te verliezen.
Dit verlies kan de selectie zich volledig zelf aanrekenen want als men denkt op 60% een tegenstander die kwalitatief veel zwakker is te kunnen overwinnen komt men vaak en zo ook nu bedrogen uit.

Sc.Erica begon sterker maar miste de pure wilskracht en overtuiging en speelde veel te slap. Ondanks dit werden er in de 1e helft nog een groot aantal kansen gecreëerd maar doordat men niet scherp genoeg was leverde dit geen resultaat op. Steenwijk kwam in de 1e helft welgeteld 1x gevaarlijk voor het Erica doel nadat doelman Lubbe riskant uitverdedigde, maar was verder totaal niet gevaarlijk.
 
In de 2e helft kwam Steenwijk er meer uit en werd zo nu en dan gevaarlijk, zo moest Ron Beukers redding brengen op de lijn.  Sc.Erica bleef echter de bovenliggende partij maar faalde ettelijke keren in de afwerking. Ja en dan gebeurd vaak waar men eigenlijk om heeft gevraagd nl een tegengoal. Een aanval van Sc.Erica werd door veel fanatieker ingrijpen van een Steenwijk verdediger t.o.v een Sc.Erica aanvaller bij een aanvaller van Steenwijk in de voeten gespeeld die vervolgens doelman Lubbe kansloos liet en de 1-0 stond op het bord, iedereen was verbijsterd, ook de Steenwijk aanhang die vooraf bang waren voor een afstraffing van hun team door kampioenskandidaat Sc.Erica!!.
 
De ingevallen Kelvin Jager had even hiervoor nog doel getroffen,echter deze werd afgekeurd voor buitenspel (was absoluut niet het geval) door de soms zeer warrig en matige fluitende scheidsrechter. Maar al met al heeft de ploeg niet alleen zichzelf maar ook de trainer(s) staf en de supporters flink te tekort gedaan met deze wanvertoning.
 
Een zeer teleurgesteld Legioen.

Klik hier voor de wedstrijdfoto's