Sc.Erica pakt 3 punten bij GVAV-Rap (update foto`s)

zondag 11 november 2012
Sc.Erica maakte het zich weer onnodig lastig door pas in de slotfase de wedstrijd tegen GVAV-Rap te beslissen.
De wedstrijd begon met een iets sterker Sc.Erica zonder dat men voor veel gevaar kon zorgen.
Tot in de 13e min Kelvin Jager een hoekschop mocht nemen en deze scherp voor het doel plaatste, hier stond Martin de Roo die van dichtbij kon intikken 0-1.
Lang leek Sc.Erica niet van de voorsprong te kunnen genieten want Ron Beukers beging een overtreding binnen de beruchte lijnen dus strafschop.
Echter de strafschop werd erbarmelijk slecht genomen en ging hoog over.

In de 35e min werd het toch 1-1 door matig verdedigen aan Erica kant kon GVAV de bal vanaf rechts voorzetten en deze werd van dichtbij ingekopt.
Hierna had de centrale middenvelder van GVAV veel geluk dat de scheidsrechter hem voor een forse overtreding op Jorik Beukers niet voor de 2e keer geel gaf, en dus had moeten vertrekken.

Vlak voor rust kwam Sc.Erica weer op voorsprong nadat Norman Loves een goede combinatie met Niek Klok doeltreffend afrondde 1-2.
Sc.Erica kreeg voor rust nog 2 goede kansen maar Norman Loves schoot in het zijnet en Kelvin Jager zag zijn lob net over gaan.

De 1e kans na rust was voor GVAV maar het schot ging naast.
Even later was het wel raak, vanaf het middenveld soleerde een GVAV speler vrij door de Erica verdediging en liet doelman Lubbe met een met een schuiver kansloos 2-2.
Het leek even de verkeerde kant op te gaan met Sc.Erica, maar men hervond zich weer en werd hierna weer sterker.

In de 60e min glipte Niek Klok in het strafschopgebied langs zijn tegenstander, doch deze trok hem onderuit dus strafschop.
Peter Oost wist wel raad met deze gelegenheid en bracht de stand op 2-3.
Kansen bleven er komen voor Sc.Erica zo schoot Norman Loves net naast en Robert Torenbosch zag zijn enorme knal gestopt door de doelman.
10 min voor tijd werd de wedstrijd definitief beslist door een doelpunt van Kelvin Jager, zoals alleen Kelvin ze kan maken.
Hij had het al eerder geprobeerd maar op deze lob van zeker 30 meter was de GVAV doelman kansloos en scoorde Kelvin op schitterende wijze de 2-4.

GVAV probeerde het nog wel maar kreeg maar weing mogelijkheden meer.
In de laatste minuut bepaalde Norman Loves na een knappe solo de einstand nog op 2-5.

Zo blijf Sc.Erica bovenin meedraaien in de 1e klasse F

Het Legioen
Klik hier voor de foto`s van Erik Prinsen