Sc.Erica boekt in matige wedstrijd toch 3 punten (update foto`s)

zondag 4 november 2012
Sc.Erica deed de stelling dat je mindere wedstrijden ook dient te winnen eer aan, door Voorwaarts Twello in een matige partij met 3-2 te verslaan.
De wedstrijd begon dramatisch voor Sc.Erica, in de 2e min werd Ron Beukers in eigen strafschopgebied zwaar gehinderd.
Hij kon hierdoor niet voorkomen dat een Voorwaarts aanvaller middels een fraaie omhaal de bal via de binnenkant van de paal achter doelman Lubbe schoot 0-1.

Deze tik leek de ploeg van Andre Mulder maar moeilijk te boven te komen, men speelde in een te laag tempo en er was te weinig beweging.
De wedstrijd kwam weer tot leven in de 20e min toen Niek Klok bij een voorzet van Robert Torenbosch onder de voet werd gelopen.
Peter Oost had even later weinig moeite de toegekende strafschop te verzilveren 1-1.

Deze stand leek ook de ruststand te worden, doch een veel te gemakkelijk gegeven vrije schop werd hoog voor het Erica doel door een Voorwaarts aanvaller ongehinderd binnengekopt 1-2.

Zo begon Sc.Erica de 2e helft met een 1-2 achterstand en moest men dus aan de bak.
Echter mocht men doelman Lubbe dankbaar zijn, met een schitterende reflex behoedde hij zijn team voor een 1-3 achterstand.
Daarna kreeg Sc.Erica  een aantal goede kansen, zo was Ron Beukers dicht bij de gelijkmaker maar zijn kopbal ging net naast.
Norman Loves kreeg na een goede combinatie een vrije schietkans maar schoot langs de verkeerde kant van de paal.

De gelijkmaker kwam er in de 60e min dan toch, een scherp genomen hoekschop van Robert Torenbosch werd knap door Ron Beukers ingekopt 2-2.
Sc.Erica leek nu door te kunnen drukken en kreeg goede mogelijkheden. Een fraaie inzet van Robert Torenbosch werd met moeite tot hoekschop verwerkt, en Ron Beukers zag zijn kopbal rakelings overgaan.
Kelvin Jager nam nog een voorzet van Robert Torenbosch vol op de slof maar vond de doelman op zijn weg.

De wedstrijd leek zo op een gelijkspel af te stevenen, Sc. Erica probeerde het wel maar moest ook goed opletten bij de uitvallen van Voorwaarts.
In blessuretijd viel dan alsnog de beslissing, zo rondde Robert Torenbosch een voorzet van Kelvin Jager fraai met het hoofd (ja u leest het goed) af 3-2.
Zo pakte Sc.Erica dan toch nog 3 punten in een matige wedstrijd.

Het Legioen.
klik hier voor de foto`s van Henk Hindriks en Erik Prinsen.