VR1 op jacht naar de dubbel: 22 april halve finale KNVB Beker

zaterdag 1 april 2017
Een unieke gebeurtenis in de historie van het ‘jonge’ SVO BDE is het zeker. Of het ook uniek is in de vrouwen historie bij de moederverenigingen? We durven het niet met zekerheid te zeggen maar de kans is zeer groot!
Tijdens de teambespreking aan het begin van het seizoen kwam het al voorzichtig ten sprake.’ Wat onze doelstelling was voor dit seizoen?’, aldus de voorzitter. Het kampioenschap! Was een duidelijk klinkend antwoord vanuit de selectie. Maar stiekem tussen neus en lippen door werd er tevens gefluisterd: ook de KNVB beker.

Daar staan we dan, ruim een half jaar later. Een vernieuwde selectie vanaf het begin van het seizoen, samengesteld uit ‘de ervaring’ van SC Erica en ‘de jonkies’ van DZOH. Tot op heden lijkt dit de ultieme combinatie geweest te zijn. De ene na de andere club wordt aan de zegekar gebonden. Het ontbreekt de selectie niet aan voetballend vermogen maar ook zeker niet aan een geweldige teamsfeer.

Nog één, of eigenlijk twee, doel(en) hebben we te bereiken, waarmaken wat we hebben uitgesproken aan het begin van het seizoen. We gaan op jacht naar ‘de dubbel’ en kunnen daarbij jullie steun gebruiken!

De volgende horde in onze jacht zal zijn op zaterdag 22 april. Om 14:30 uur zal er worden gespeeld tegen Olympia ’28 in de halve finale van de KNVB beker. Kom de dames aanmoedigen op Sportpark de Veenschappen!!