Verslag Erica zaal 3 - Dosko zaal 3

woensdag 21 december 2016
Maandag 19 december moest het sterren team van captain M. Rengers weer paraat staan tegen het altijd lastige Dosko 3.
Met de winterstop al in het achterhoofd begon de wedstrijd zeer moeizaam.
Kansen en balbezit waren er maar de doelpunten bleven uit. Na een paar keer heen en weer spelen zag Kion een klein gaatje. Terwijl Jeroen nog met de scheids aan het bekvechten was, over het niet goed wisselen van Erica, passeerde Kion de reusachtige doelman. Daar was het eerste doelpunt, het ijs was vanaf dat moment gebroken.

Tijdens de tweede helft werd alles anders. Erica 3 kwam er achter dat het nog geen winterstop was en begon weer te voetballen. Er kwamen nog meer kansen maar nu werden er wel een paar benut. Al snel volgde de 2-0 door R. Bruins. Het geloof was er weer en M. Rengers besloot met een slap schot te schieten vanuit de tweede lijn. 3-0!! Daar kon T. Rengers natuurlijk niet voor onder doen en had een mooi schot waardoor de 4-0 op het scorebord gezet kon worden.

De wedstrijd verliep voorspoedig tot dat M. Rengers het leek te verprutsen maar herstelde zijn fout en schoot de bal keihard in de rechterkruising, daar was de 5-0.
R. Bruins zag dat en kon ook niet achter blijven. Met een schot in de verre linker hoek maakte hij daar de 6-0.
Toch probeerde Dosko terug te komen en kreeg kansen. Na een paar knappe reddingen van J. Wijnands kwam Erica met een snelle uitbraak. M. Rengers zag R. Bruins vrij staan waardoor vrij eenvoudig de 7-0 gemaakt kon maken.

Zoals u kan lezen heeft, JAAA WEL!, Jeroen het waar kunnen maken om de bal buiten het doel te houden.

Door de 7-0 van deze avond zijn de mannen winterkampioen.!!
Nu gaan ze genieten van de welverdiende winterstop.

Namens Erica 3 >> Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!!!