Supportersbus naar finale Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi

dinsdag 6 januari 2015
Wil jij onze mannen zaterdag 10 januari aanmoedigen tijdens de finale van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi? Ga dan mee met de supportersbus.
De supportersbussen vertrekken zaterdagochtend om 9.15 uur. Trek kleding en accessoires in clubkleuren uit de kast, want RTV Drenthe volgt SC Erica op weg naar de finale. Laat zien en horen dat je voor SC Erica bent!
 
Woensdagavond 7 januari en donderdagavond 8 januari kun je je tussen 19.00 uur en 21.00 uur opgeven in het jeugdhonk van SC Erica. De kosten voor de busreis en een toegangsbewijs bedragen € 10,- per volwassene en € 5,- per kind tot en met 14 jaar. Je dient bij opgave meteen te betalen. 
 
Alleen de supporters in de bussen krijgen een toegangsstempel. Supporters die met eigen auto naar de sporthal in Angelslo rijden, komen hiervoor niet in aanmerking. Zij kunnen waarschijnlijk pas na vele honderden supporters van de verschillende finalisten naar binnen en de kans bestaat dat de zaal dan al vol is. Er kunnen maximaal 200 mensen mee in de bussen. Mocht er te veel animo zijn voor de supportersbussen, dan hebben leden van de supportersvereniging voorrang op niet-leden. Leden, laat daarom je lidmaatschapspas zien bij opgave.