SC Erica over op SEPA

dinsdag 21 januari 2014
De planning was dat heel Nederland voor 1 februari 2014 over moest gaan op SEPA (single euro payments area).
Dit heeft gevolgen voor de automatische incasso. SC Erica heeft de afgelopen periode hard gewerkt aan de invoering van SEPA en is klaar voor incasso via SEPA. Onlangs is besloten dat Nederland nog zes extra maanden de tijd krijgt om de invoering af te ronden. Toch zijn wij bij SC Erica van mening om per 1 januari 2014 de incasso via SEPA te laten verlopen. 
 
Wat betekent dit voor u? 
Als het goed is niets. Opzhetzelfde moment, zo rond de 24e, wordt de contributie afgeschreven. Alleen de omschrijving van de incasso is anders. Bij de incasso komt te staan: 
SEPA incasso doorlopen, Incassant: NL71ZZZ400453820000.
 
Ook is het mogelijk om maandelijks via de mail een overzicht van het incassobedrag te ontvangen. Hiervoor moet SC Erica wel uw juiste e-mailadres hebben. Vanaf 1 januari 2014 sturen we een overzicht per mail naar alle leden van wie we het goede e-mailadres hebben. Krijgt u geen mail, dan kunt u uw e-mailadres doorgeven aan: fam.wellen@tele2.nl. Ook als de incasso niet goed is verlopen of u vragen heeft over het incassobedrag, kunt u contact opnemen via dit e-mailadres.