SC Erica en trainer van der Veen na dit seizoen uit elkaar

woensdag 3 februari 2016
Pers bericht

In goed overleg met elkaar zullen de wegen van Sc Erica en hoofdtrainer Arthur van der Veen na 2 seizoenen van elkaar scheiden. Van der Veen begon in het seizoen 2014/2015 als hoofdtrainer van de club uit Erica, en in dit seizoen werd de nacompetitie gehaald door de derde periode in de wacht te slepen en daarmee ook een plek in de nacompetitie.
Een matige eerste seizoenshelft van het seizoen 2015/2016 volgde, maar recentelijk werd er een hoofdprijs in de wacht gesleept, het Protos Weering zaalvoetbal toernooi werd gewonnen.
Het seizoen is nog in volle gang en de visie voor dit seizoen blijft als een paal boven water staan, echter is ook de toekomst van wezenlijk belang.  Hierin blijkt dat de visie tussen trainer en club te veel van elkaar verschillen en daardoor is in goed overleg besloten niet met elkaar verder te gaan.
Langs deze weg willen wij de trainer veel succes wensen met zijn verdere carrière na dit seizoen, maar voor nu wensen wij de spelers en trainer veel succes met de tweede seizoenshelft. Nog niets is verloren, en er valt nog heel wat te behalen.
We goan d’r veur!