Sc Erica E1

dinsdag 31 maart 2015
Ons E1 team vertrekt aankomende vrijdag richting Denemarken
Ons E1 team vertrekt aankomende vrijdag richting Denemarken om daar een internationaal toernooi te gaan spelen! Zaterdags zijn de poule wedstrijden en zondags de finale wedstrijden. Hoe het ze daar is vergaan kunt u volgende week lezen.
Alsof dit nog niet genoeg is, 8 april spelen ze om 18:30 in het FC Emmen stadion de JENS veste de beker wedstrijd tegen FC Emmen E1. Ons E1 team zit bij de laatste 16 ploegen van het noorden! De jongens zullen het leuk vinden als er wat toeschouwers in het stadion zouden komen. Dus als u even tijd heeft, kom kijken!
11 april speelt E1 een vriendschappelijke wedstrijd uit tegen KOSC Ootmarsum E1. Deze wedstrijd is ontstaan in overleg met een oud Ericaan die nu in het bestuur zit van KOSC. Al een paar jaar proberen ze bij KOSC een oefenwedstrijd te regelen tussen beide 1e elftallen maar dit is nog nooit gelukt. Dus laten we in het klein beginnen met een wedstrijd tussen de E1’s en kijken of de eerste elftallen later zullen volgen. Ook hier zou het natuurlijk leuk zijn als er een aantal toeschouwers mee zouden reizen. (half uurtje met de auto). Ootmarsum is een leuk oud stadje om na de wedstrijd te bezichtigen! Aanvang wedstrijd is 10:15

Leider E1

Alvast bedankt!