Sc Erica E1 doet Schijndel aan

donderdag 2 juni 2016
In een zonovergoten Schijndel heeft de E1 een geweldig leuk toernooi gespeeld.
Lees hier het verslag van het hele toernooi
Na aankomst op de vrijdagavond (na een snelle mc donalds hap) niet al te laat op bed. De wedstrijd van het Nederlands elftal was toch niet om aan te gluren.
Zaterdagmorgen op tijd eruit en om 8 uur vertrokken naar het sportveld. Kwart over 9 was de eerste wedstrijd tegen excelsior’20 . Deze werd direct goed begonnen en met 2-1 gewonnen. De tweede wedstrijd was tegen Diest uit Belgie en werd gelijkgespeeld met 1-1. De derde wedstrijd tegen het duitse neunkirchen werd verloren met 3-0. Toch tweede in de poule en door naar de finales op zondag.

Nadat we op het vakantiepark waren gearriveerd lekker gezwommen en savonds de championsleague finale bekeken. Iedereen laat op bed dus daar konden de mannen smorgens nog wel eens last van krijgen….

Zondag werd de eerste wedstrijd helaas verloren waardoor er niet meer in zat dan maximaal een vijfde plaats. De tweede wedstrijd werd wel gewonnen en daarom mocht ze voetballen om de 5 / 6 e plaats. De eerste helft mooi op voorsprong met 1-0 maar in de tweede helft waren de jongens wel moe van het weekend en zat er niet veel fut meer in. Verloren met 1-3.

Maar toch een mooie zesde plaats behaald.

Tijdens de prijsuitreiking werd er ook een fairplay trofee uitgereikt en ja hoor, onze jongens van de E1 hadden deze gewonnen en wat waren ze er blij mee!

Nog snel een patatje met frikandel / kroket gepakt en weer naar huis gereden. Al met al een geweldig weekend gehad!

Sc Erica E1