SC Erica A1 wederom onderuit tegen OZC A1

dinsdag 20 januari 2015
Erica – In de voorbereiding op het seizoen hadden de mannen van Niek Klok en Freddy Maatje verloren van OZC met 2 – 0.  Zaterdag 17 januari vond op het zonovergoten sportpark De Veenschappen opnieuw een oefenduel plaats  tegen OZC. 
OZC kwam direct goed uit de startblokken en was feller en sneller aan de bal. De eerste helft domineerde OZC. Bij de rust was het al 0 – 4 mede door een eigen doelpunt van Jeroen Lunenborg.
 
Tweede helft.
 
Erica kreeg de wedstrijd in handen mede door het inbrengen van de twee B junioren Pelle de Vries en Kjeld Huls. Het publiek zag in de eerste vijf minuten kansen voor SC Erica. In de 51e minuut scoorde Kjeld Huls uit een snelle aanval een doelpunt,  1 – 4. Erica kon bood goed tegenstand en het spel ging heen en weer. Door een ongelukkige botsing viel Twan Savenije uit met een bloedneus.  In de laatste minuut scoorde OZC nogmaals waarbij de eindstand op 1 – 5 kwam.
 
Trainer Klok had snel zijn conclusies getrokken. Er waren genoeg leermomenten en de komende trainingen zullen een aantal zaken verbeterd worden.  Als de weergoden het toelaten zal er zaterdag thuis geoefend worden tegen HOC A1.