Puppyvoetbal bij SC Erica

zaterdag 15 augustus 2015
Met de ingang van het nieuwe seizoen gaat er bij Sc Erica een start worden gemaakt met puppyvoetbal.
Vorig seizoen is er op de vrijdagmiddag een begin gemaakt om de kinderen vanaf 4 jaar kennis te laten maken met voetbal. Dit werd gedaan door enkele enthousiaste ouders.  Vanaf dit seizoen gaat het officieel onder de vlag van SC Erica gebeuren. We vinden dit een zeer welkome aanvulling voor onze vereniging.
Het puppyvoetbal  is voor alle kinderen van 4 t/m 6 jaar die kennis wil maken met het voetbalspel. De nadruk ligt op het leren omgaan met de bal en om de basisbeginselen bij te brengen van het voetbal. Het plezier staat natuurlijk voorop. Vooralsnog blijft het bij trainen en partijtjes onderling. Er gaan nog geen officiële wedstrijden worden gespeeld.
 
Vrijdag 21 augustus zal de eerste puppytraining van het seizoen zijn op het kunstgrasveld van SC Erica. De training is van 13.30 uur tot 14.30 uur. De eerste 2 trainingen kun je gewoon meedoen zonder verdere verplichtingen. Bevalt het en wil je blijven trainen dan wordt je lid van SC Erica. Voor slechts 5 euro per maand ben je dan lid van SC Erica. Lid worden kan door middel van het inschrijvingsformulier. Deze is te vinden op de website van SC Erica en kan evt ook door de trainer worden gegeven.
 
Wel zijn er een aantal voorwaarden voor het deelnemen aan het puppyvoetbal opgesteld:
-          Er wordt verwacht dat er van elke deelnemer aan de puppytraining een ouder/verzorger/grootouder etc. aanwezig is.
-          Sieraden mogen niet gedragen worden tijdens de training.
-          Sportkleding tijdens de training is een vereiste.
-          Voetbalschoenen zijn gewenst en het is verstandig om scheenbeschermers te dragen (vanaf 5 jaar verplicht!).
-          Tijdens de training wordt er niet gegeten (medische redenen uitgezonderd),  je mag wel een bidon met drinken meenemen. Om 14:00 zal er een drinkpauze zijn op het veld.
-          Alleen de puppies en trainers bevinden zicht op het kunstgrasveld, overige aanwezigen staan achter de omheining.
 
De trainingen gaan verzorgt worden door Norbert Hemel, oud 1e elftalspeler van SC Erica. Kom gerust de 21e augustus kijken en/of meedoen!
 
Met sportieve groet
SC Erica