Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi 2014/2015

maandag 12 januari 2015
Sc.Erica behaalt fantastische 2e plaats op het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi
Sc.Erica behaalde afgelopen zaterdag tijdens de finaledag  van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi een geweldige 2e plaats. Met 3 supportersbussen gevuld met 150 in de Ericakleuren uitgedoste supporters ging men in de aanwezigheid van RTV Drenthe op weg richting Sporthal Angelslo. RTV Drenthe heeft deze finaledag van begin tot het eind Sc.Erica en haar supporters gevolgd en maakte hiervan een geweldige reportage, waar zowel de club als de supporters trots op kunnen zijn. In een fantastische ambiance in sporthal Angelslo werd in de poule gewonnen van  Hoogeveen  3—0  en  DZOH  3 – 0. Dit betekende dat in de kruisfinale moest worden afgerekend met de winnaar van vorig jaar WVV
In wellicht de mooiste wedstrijd van het toernooi werd een 0-2 achterstand in de slotfase omgebogen in 3-2 winst en behaalde daarmee de finale en dit zorgde voor dolle taferelen in het Erica vak.
In de Finale was het Meppeler MSC de tegenstander, zij hadden in de kruisfinale gewonnen van Hoogeveen. In een wedstrijd die bol stond van spanning nam Sc.Erica voor rust een 2-0 voorsprong, echter door een handsbal van MSC die ook op tv duidelijk te zien was, maar door beide scheidsrechters niet gezien leverde een 2-1 ruststand op. Na rust kwam Sc.Erica zelfs nog op 3-1, maar ondanks fantastische reddingen van Bart Woering mocht het niet zo zijn en kwam MSC niet alleen langszij maar won uiteindelijk met 3-6.
Maar Sc.Erica kan trots zijn op deze prestatie die door RTV Drenthe keurig in beeld is gebracht.

Spelers  en begeleiding namens alle supporters bedankt voor deze geweldige voetbaldag.

Door verschillende fotografen zijn foto`s gemaakt van deze finaledag, klik hier voor de foto`s van Sc.Erica, deze map kan nog aangevuld worden als meer foto`s beschikbaar zijn.