Onderhoudsploeg heeft het "lek" boven water

maandag 16 oktober 2017
Onlangs kreeg de webredactie dit spontane verhaal in de mailbox, waarvoor onze dank. Wij willen iedereen die ook maar iets met SC Erica te maken heeft
vragen om af en toe is een stukje te schrijven voor onze site. Het verhaal kan een beleving zijn maar ook een wedstrijd verslag is welkom.
De webredactie ziet jullie inzending graag tegemoet!!
Goeiedag
 
De titel doet anders vermoeden, echter als medewerker onderhoudsgroep meen ik iedereen die wat met SC Erica heeft deelgenoot te 
moeten maken van mijn ervaringen .
Na negen maanden ervaring blijkt mij des te meer , dat de medewerkers van deze onderhoudsgroep niet voor een gat zijn te vangen.
Het enthousiasme, gedrevenheid, humor en bovenal de betrokkenheid van deze personen bij "ons cluppie" is tevens voor mij een reden 
te meer om hiervan deelgenoot te blijven.  
Uiteraard besef ik mij dat het voortbestaan van de SC niet alleen door deze groep in leven wordt gehouden. 
De ontelbare vrijwilligers dienen hierbij niet vergeten te worden en dragen uiteraard ook aan het voortbestaan van de club bij.
 
Of het nu de begroeiing/snoeien  / bebouwing/ schilderen/ onderhoud  enz. betreft of het zoeken naar het ongemak in kleed/douche en andere ruimtes. De medewerkers onderhoud weten en vinden overal een antwoord op.
Wat schets mijn verbazing :
Naar aanleiding van een "doorstromende douche" [ gekscherend het "lek" van de SC Erica genoemd ]  werd zonder slag of stoot en zonder "gemor" 
het probleempje verholpen.
Getooid in de juiste outfit begaf een van de "jongens" het probleemgebied en binnen enkele minuten was het "lek" boven water.  
Na deze levensgevaarlijke actie vond er uiteraard , onder het genot van een bakkie, een evaluatie plaats. 
vg .een medewerker van de onderhoudsgroep.