Nieuwe materiaal commissie bij SC Erica

zondag 4 september 2016
Even voorstellen,
Met velen van u hebben we inmiddels al kennisgemaakt en het is misschien een beetje laat maar toch stellen we ons ook via deze weg nog graag even aan u voor.
Wij zijn Luuk Prins, Jerôme Oostmeijer en René de Jong.
We zijn begin augustus door de club benaderd om de nieuwe kleding/materialencommissie te gaan vormen en hebben deze uitdaging aangenomen, met vragen over alle voetbal gerelateerde materialen en kleding kunt u dus vanaf nu bij ons terecht.
Mocht u een vraag hebben, stel deze dan graag via materialen@scerica.nl en we zullen zo snel als mogelijk antwoorden, ga er van uit binnen 2 dagen maar meestal sneller.
Veel voorkomende vragen gaan bijvoorbeeld over het omruilen van beschadigde, te grote of te kleine kleding, dit kan tegen inlevering van de oude spullen zodat wij een voorraadbeheersysteem op kunnen gaan zetten.
Voor de trainers even het volgende aandachtspunt: de ballencontainers zijn inmiddels bijna allemaal nagekeken en daar waar nodig voorzien van nieuwe ballen en hoedjes, de hesjes hangen in tasjes per 15 stuks in de grote zeecontainer.
Mochten de hesjes nat zijn hang ze dan na de training even op de waslijnen in de zeecontainer.
Dit voorkomt stinkende en beschimmelde hesjes.
Anders graag de tasjes weer terughangen in de zeecontainer.
Aan de binnenkant van de deksel zit een papier met daarop een lijstje met wat er in de container hoort te zitten, laat 1 of 2 spelers na de training de container vullen en de materialen tellen.
Mocht er iets ontbreken of vervangen moeten worden, graag even een mailtje naar materialen@scerica.nl
 
Voor vragen met meer spoed kunt u bellen:
Luuk Prins – 0652403167
Jerôme Oostmeijer – 0641725885
René de Jong - 0621488831
 
Vriendelijke groet, materialencommissie Sc Erica