MULTIFUNCTIONEEL EVENEMENTENTERREIN IN ERICA

donderdag 17 april 2014
Door samenwerking van Dorpsraad Erica, Stichting Sporthal Erica, voetbalvereniging Erica’86 en voetbalvereniging Sportclub Erica wordt er op het terrein achter de Sporthal een multifuntioneel evenemententerrein aangelegd.
Dit terrein wordt aangekleed als een normale parkeerplaats, maar zal tevens geschikt zijn voor het houden van allerlei activiteiten, zoals een jaarmarkt, kermis, beachvolleybaltoernooi en eventueel de plaats voor een feesttent.
Door de aanleg van dit terrein zal de verkeersveiligheid op de Veenschapswijk flink verbeteren doordat het zicht niet meer wordt belemmert door de vele, in de berm geparkeerde, auto’s.
Ook zal de Oud Papier Container een plaatsje krijgen op het plein, zodat deze uit het oog verdwijnt voor de bewoners van de Veenschapswijk.

Zaterdag 19 april a.s. zal er al een aanvang gemaakt worden met de werkzaamheden, dan worden er al bomen gezaagd ten behoeve van de doorgangen. In een later stadium zullen er nog andere werkzaamheden verricht moeten worden en zullen de bovengenoemde verenigingen wellicht een beroep doen op u als vrijwilliger. Schroom dan niet en kom helpen en werk mee aan de totstandkoming van dit multifunctioneel evenemententerrein welke echt een meerwaarde kan gaan worden voor ons dorp Erica.