Jij komt Ruben Pilage toch ook aanmoedigen?

dinsdag 18 juni 2019
EMMEN – Op donderdag 27 juni om 19:00 is het zover. Dan vertegenwoordigt Ruben Pilage SC Erica in het Drents Verbond All Star Team. Samen met spelers van andere Drents Verbond verenigingen wordt er op het sportpark van SVBO gestreden tegen FC Emmen. Jij komt Ruben toch ook aanmoedigen?
Ruben kijkt uit naar de confrontatie. Het maakt hem trots dat hij juist is opgenomen in de selectie van trainer Marc Hegeman samen met 21 andere spelers. Terwijl Ruben voorzichtig is met uitspraken doen over het eindresultaat, hoopt hij vooral dat er heel veel publiek afkomt op de wedstrijd. “Spelen voor veel publiek geeft je extra energie. Extra energie die je net kan gebruiken om een goed resultaat neer te zetten tegen FC Emmen,” aldus Ruben Pilage.

Vanaf 18:00 uur is het sportpark van SVBO geopend voor publiek. Kinderen tot en met 11 jaar betalen €4,-. Vanaf 12 jaar betaalt men €8,-. Een gedeelte van de opbrengst komt ten goede aan het Drents Verbond voor het bekostigen van verschillende activiteiten en bijeenkomsten voor de amateurverenigingen in de regio.

Ruben rekent op jullie komst!