Inzamelingsactie ten behoeve van evenemententerrein

woensdag 9 juli 2014
Na de zomervakantie gaan voetbalvereniging SC Erica, voetbalvereniging Erica’86, Stichting de Sporthal, Volleybalvereniging VVE’86, Handbal vereniging HVE 2000 en de Badmintonvereniging BC Erica gezamenlijk een inzamelingsactie houden voor het nieuw aan te leggen evenemententerrein annex parkeerplaats achter de sporthal.
De inzamelingsactie zal in ieder geval gehouden worden voor oud ijzer en andere metalen. Daarnaast wordt ook nog gedacht aan het inzamelen van andere afvalstromen die geld opleveren, zoals petflessen, frituurvet, kleding, etc. 
 
In september zal op het sportpark containers worden geplaatst waarin oud ijzer e.d. gestort kan worden en alle andere materialen. We geven dit nu al aan zodat iedereen voldoende tijd heeft om de komende tijd het oud ijzer e.d. apart te houden en op te sparen. Gaat u binnenkort de schuur, zolder of bergruimte opruimen, denk dan aan deze actie en leg kostbaar afval apart. De opbrengst zal geheel ten goede komen aan de standkoming van het evenemententerrein.
 
De exacte datum en de locatie van de container zal binnenkort bekend gemaakt worden.