In memoriam Jeroen Wijnands

vrijdag 26 juni 2015
Vanmorgen bereikte ons het droevige bericht dat Jeroen Wijnands, speler van SC Erica 4 en vader van onze jeugdleden Thijmen en Thorsten, na een ziekbed is overleden.
Jeroen voetbalde tot aan het begin van het seizoen in het 4e elftal. Door zijn ziekte werd hij gedwongen om het rustiger aan te doen en werd het voetballen voor hem onmogelijk. Dat weerhield hem er niet van om zijn team te steunen door bij de wedstrijden aanwezig te zijn en op de bank plaats te nemen tussen de reservespelers en leiding. Dit luisterde hij op met zijn kenmerkende stijl van humor wat veel gelach langs de kant van het veld opleverde. Uiteindelijk lukt het Sc Erica 4 de titel in de wacht te slepen en werd de kampioenswedstrijd ook opgedragen aan Jeroen. Met Jeroen verliezen we een echt voetbaldier die ook wekelijks langs de kant van de lijn stond bij Thijmen en Thorsten om hun verrichtingen te volgen.

Na overleg met de familie is besloten om in de kantine een gedenkhoek in te richten waarbij ook een condoleanceregister komt te liggen. De kantine zal vrijdagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur en zaterdagmiddag van 16.00 uur tot 17.00 uur geopend zijn om mensen de gelegenheid te geven het condoleanceregister te tekenen.

Wij wensen de familie, vrienden en zijn teamgenoten van SC Erica 4 veel sterkte met het verwerken dit grote verlies.

Bestuur SC Erica