Herman Scherpen nieuwe hoofdtrainer Sc. Erica

vrijdag 29 november 2019
Nadat bekend was geworden dat Sc. Erica voor het seizoen 2020-2021 op zoek was naar een nieuwe hoofdtrainer, hebben er diverse trainers gereageerd op de vacature. De technische commissie heeft vervolgens samen met de spelersraad een profiel opgesteld. Aan de hand van dit profiel zijn er gesprekken gevoerd en is unaniem de keuze gevallen op Herman Scherpen.
Herman Scherpen, in het bezit van TC-1, heeft een behoorlijke staat van dienst als trainer. Zo heeft hij o.a. SVV 04, Raptim, SVBO, MSC en Nieuw Buinen getraind. Als speler heeft Herman bij FC. Emmen gespeeld, SVBO en onder trainer Ron Jans bij Achilles 1894. Dit seizoen was hij zonder club.

Sc. Erica denkt met Herman Scherpen een trainer te hebben binnen gehaald, die de huidige selectie, zowel technisch als tactisch op een hoger niveau zal brengen.

Sc. Erica wenst Herman dan ook veel succes toe in het nieuwe seizoen. De komende weken zullen we de rest van de technische staf gaan invullen bij de eerste selectie. In dit kader heeft de huidige keeperstrainer, Jeroen Wijnands, besloten om zijn contract met twee seizoenen te verlengen.

Technische commissie Sc. Erica