FC Groningen Trainingsdagen!

zondag 11 september 2016
svo BDE organiseert samen met FC Groningen de FC Groningen Trainingsdagen! In 8 trainingen leer je voetballen als jouw FC helden. Ook bezoek je een wedstrijd van FC Groningen in het stadion. Wees er dus op tijd bij, want er kunnen 100 voetballers en voetbalsters deelnemen en vol is vol!
Dus altijd al willen schieten als Rusnak? Dribbelen als Tibbling of passeren als Mahi? Geef je dan nu op! De aangeboden oefenstof wordt elke cyclus vernieuwd. Ook gaan we je ontwikkeling tijdens de trainingscyclus in kaart gaan brengen door voetbaltesten.

Iedereen kan deelnemen!
Iedereen in de leeftijdscategorie 7-13 jaar kan zich aanmelden (via link www.fcgroningen.nl/trainingsdagen) voor de FC Groningen Trainingsdagen. Het maakt daarbij niet uit op welke positie je speelt en in welk elftal. De trainers gaan met jou aan de slag om van jou een nog betere voetballer te maken. De teams worden in eerste instantie ingedeeld op basis van leeftijd.

Waar & wanneer?
De FC Groningen Trainingsdagen worden aangeboden op locatie van DZOH, Zwanenveld 12, 7827 XA, Emmens.:
– zondagochtend (start training 9.30 uur of 11.00 uur) Start van de training is afhankelijk van het aantal deelnemers. De trainingen vinden plaats op de volgende data: Zondag: 25 sept., 2 okt., 9 okt., 16 okt., 30 okt. 6 nov. 13 nov. en 20 nov.

Deelnamekosten
De kosten om deel te nemen aan de FC Groningen Trainingsdagen zijn € 165,- * inclusief: – Een FC Groningen trainingstenue* – Bidon – Certificaat van deelname – Kans op veel verschillende prijzen waaronder VIP arrangementen – Afsluitend toernooi met prijzen – Gezamenlijk bezoek aan de wedstrijd FC Groningen- AZ( 23 oktober 2016). Elke deelnemer krijgt 2 kaarten. *Deelnemers die al aan een Trainingsdagen cyclus in seizoen 2015/2016 hebben deelgenomen, kunnen gebruik maken van de vroegboekkorting. Hierbij een Mini-interview met enkele deelnemers (klik op de Link): <a href"https:="" www.youtube.com="" watch?v="RsXhXQPJ_fs&quot;">Youtube filmpje FC Groningen Trainingsdagen